14/8 2011

Precis kommit hem från Älsklings-Dumle. Varit iväg och matat kväll till pållarna.
Dom är som roliga, dom små liven. Står i par: Dumle bredvid Fia, en bit bort står Zeph o Charlie, och i sin hage står Cappie och Boriz, sida vid sida. Gulle-<3

Det är bara Gromit som saknas, han kommer hem antingen imorrn eller på tisdag. Bortsett fr4ån att det blir en häst till att ta in/ut så ska det bli ganska kul, för då får vi lite mer ridsällskap.
Hoppas att Malin Å kan ta sin Zorro med sig och komma och rida med Dumle och Felicia, det hade tydligen gått ganska bra sist, och dom gillade varandra. Och så får Dumle en kompis i sin egen storlek. STORT PLUS!!

Dumle har haft ledigt heeela helgen, pga att alla hans mattar har varit upptagna med jobb och dressyrtävlingar. Funderade på om jag skulle gå en prommis med honom imorse, men han verkade inte så sugen på det. Blir att jobba imorrn istället. Då börjar ju ridlektionerna, så man kanske skulle ta sig en vända upp till ridskolan och kolla om där är nå folk?

Till helgen händer det någonting roligt däremot. Dammie är bjuden på barnkalas, till Ebba 4 år, så på lördag måste han bada, vi måste tvätta hans "gå-bort-outfit" och så måste vi handla en present som han kan ta med sig. Ska bli jättekul att se hur han uppför sig när han är bortbjuden... <3


Bjuder idag på en gammal ridbild med Julia. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen