Dagens Ridpass!

Det blev en liten uteritt med Dumle och Gromit!
Efter att vi först rykt lite päls av Gromit - Han såg ut som ett fluff, och håret bara föll av honom när han rörde på sig.
Så vi gjorde en insats, och då blev det liiite bättre. =)
.
Red ut på möbelindsrakan en bit, vände och red tillbaka. Skritt och trav bort, Gromit var pigg och sprang på, och Dumle hade liiite svårt att hänga med vissa stunder. Dessutom var det lite lösare sand på vissa ställen, och där orkade inte Dumle trava med de små korta benen, så han fick slå galopp när det blev för jobbigt.
På hemvägen hetsade Gromit en hel del, men Dumle var "nöjd" och lite trött. Han skrittade på i sin takt och brydde sig inte om "storebror", vilket hjälpte Gromit att lugna sig lite också, när han märkte att inte Dumle var så het.
Söta, pigga pojkar. <3
.
Vädret var soligt och skönt, dock hade både jag och Hedda för mycket kläder på oss. Vi svettades som grisar efter 20 minuter. *usch*
Så nu är det väl antagligen dags att börja se över hur man ska klä sig när man ska ut och rida. Skönt att slippa "bylsa på sig" alldeles för mycket.
.
Eftersom det är påskhelg, passade jag på att "klä upp" Dumle med lite fjädrar på tränset. Gromit fick inga, han är hamig nog som det är.
.
Fint fint. <3
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen