Dåligt med tid...

Just nu känns det som om dygnet gärna skulle få ha mer än 24 timmar, känns som om det är mycket som ska hinnas med...

Bloggen är liiite åsidosatt just nu, vilket ni säkert märkt på uppdateringarna. Svårt att hinna med det, samt att man tappar ganska mycket motivation att göra något med Dumle som man kan blogga om sen. Boven i dramat är vitt och blött och heter snö, det envisas ju bara med att komma mer, istället för att den gamla ska smälta bort! ;-(


Nu ser det ju inte riktigt ut såhär, men vitt och blött är det iallafall. Usch, nu är jag less, nu får det faktiskt ta och försvinna!!

I helgen är det fullt ös - medvetslös... Men eftersom Dumle förhoppningsvis ska vaccineras i veckan lär han inte få hitta på så mycket kul... Jo, det är väl ridlekis på söndag för honom, med Lill-Rebecca (eller??), som han har att se fram emot.

Nu väntar ni förstås med spänning på att Hedda ska skriva om vad hon och Dumle hittat på idag. Sen ska jag försöka knäpa ihop några tidsinställda till er, med lite intressant läsning.
Och så ska vi försöka fixa ihop något att skriva om i helgen också, förstås. (Tips på vad ni vill läsa om mottages tacksamt!)

Statistiken är bra ändå, trots att vi är dåliga på att uppdatera. Tack för det, ni är bäst!!


Kommentarer
Postat av: Maria

Jaaa - ridlekis absolut! :) Vi får väl sätta pontoner på små hovarna om det är alltför blött. Ponny-pontoner måste ju finnas i varje välsorterad fritidsbutik?!

Längtar efter Dumle, världens sötaste ponny, tur jag har honom som startbild på mobilen! <3

2012-04-23 @ 23:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen