Svar på lite frågor!

1. Skulle du kunna göra en presentation om dig själv och bloggen?
Svar: Absolut, det ska jag göra. =)
Dumles Dagbok är en blogg där vi dagligen skriver och redogör för små och stora händelser i våran ponny Dumles liv. Dumle är en korsningsponny, ca 112 cm i mankhöjd, född 2007 med okänd härstamning. Vi köpte Dumle i december 2009, som tvååring, och har skött inridning, inkörning och övrig utbildning helt själva.
Dumle har 3 ägare, Hedda, Kajza och Malin, som är syskon (trillingar) och delar hästintresset. Alltså är vi egentligen 3 stycken som driver Dumles Dagbok. Mest är det Kajza som skriver, men ibland även Hedda, och någon enstaka gång får ni även inlägg från Malin.
Under början av 2012 började det hända grejjor på riktigt i Dumles Liv - Han ska bland annat ut och tävla om några veckor, tillsammans med en duktig liten tjej som heter Rebecca. I takt med att träningarna blev fler, ökade även statistiken, och Dumles Dagbok är idag en relativt stor blogg med ungefär 1500 unika läsare per dag, vilket är superkul!


2. Är det din ponny i headern?
Svar: Ja, det är Dumle! =)

3. Hur länge har du haft bloggen?
Svar: Bloggen skapades i December 2009, samma kväll som Dumle klev av transporten här uppe i norr! Dock hann vi inte riktigt med den då, så den glömdes bort och låg vilande fram till i Juni 2011, då vi startade upp den igen.

4. Hur länge har du ridit?
Svar: Vi har alla tre ridit sedan 9 årsåldern (fyller 26 år iår) Provade ponnytrav under några månader också, men ridningen lockade mer. Är sedan år 2004 aktiva som idéella ridinstruktörer på Bodens Ridklubb, där vi har några ponnygrupper var per vecka, med olika utbildningsnivåer.

5. Vilka bloggar läser du?
Svar: Jag läser faktiskt alla möjliga bloggar... Havrepappan gillar jag skarpt, han är så otroligt underhållande. NellieBerntsson.se och Ponnysanning kikar jag in på med jämna mellanrum också. Annars läser jag mest "lokala" bloggar, bland annat mina ridelevers: http://teamboden.blogg.se , http://teamnorr.blogg.se och http://bodenryttare.blogg.se (sistnämnda är inte mina elever, men de rider för mig ändå ibland, på stallvärdinnekurser etc...) samt förstås Norrbottens egna http://toppryttare.nu
För att nämna några. =)
Annars blir det att man sitter och klickar in sig på olika bloggar, lämnar gärna kommentarer osv. Så det blir ganska många bloggar per dag, speciellt om man har tid över. 

Kram <3 Detsamma! <3
Frågorna kommer från den här bruden:

(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)

Kommentarer
Postat av: Alice

Så lite så :D <3

2012-04-25 @ 20:48:22
URL: http://ponnybrudern.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Tusen tack för svaren!! Nu hänger jag med lite mer :-)

2012-04-25 @ 20:51:47
URL: http://horseelight.blogg.se/
Postat av: NellieB

Sv. Tack för din kommentar :)

2012-04-25 @ 21:45:59
URL: http://Nellieberntsson.se
Postat av: Alina

sv: ja verkligen!,, tack detsamma!,, :D



kram,, :D

2012-04-25 @ 22:48:57
URL: http://alinafrolund.blogg.se/
Postat av: Laura

TACK så jättemycket, blir såsåså glad!! :D din hund är också gullig, och du med såklart! :)

2012-04-25 @ 23:06:14
URL: http://faggemala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen