Dagens Simtur!!

Ja, som sagt så har vi ju varit och badat med Dumle idag.
Vi tänkte åprova ännu ett nytt ställe - I älven denna gång, ett trevligt litet ställe med bra botten, lite sten och ganska lagom djup.
 
Det tog ca 40 minuter att gå dit, genom buskig terräng, en ganska hygglig träning för en tjock ponny som behöver träna på att se sig för och "hitta stigen själv".
 
Väl framme så var Dumle liiite tveksam, men med lite guidning av matte så kom först ena hoven ner i vattnet...sen andra, och helt plötsligt stod ponnyn med vatten upp till bringan och bara njööööt:
 
 
Otroligt mysigt det ser ut, eller hur??
 
Sen gick resten av bara farten. Dumle följde med matte ut på simtur - Och gick sedan in och ställde sig i lite grundare vatten och började plaska:
 
 
Sen gick han ut och simmade igen - och så in och plaska.
 
3 eller 4 vändor simmade han, med lite "plaskande" emellan, men efter sista gången så var han TRÖTT!! Jobbigt att simma när man inte riktigt är van, och har en liiite förstor mage att släpa på...
 
Nu håller vi tummarna för att värmen stannar ett tag till, så vi kanske kan få till nått fler badtillfälle innan det är dags för frost!!
 

Kommentarer
Postat av: celise med ett lååångt svar..

eftersom de låssnat en benbit får jag inte rida då de kan bli snätt och göra ont hela livet och kanske kan behöva opereras.. har bara en skena när jag sover för annars skulle fingret bli så stelt men på nått sätt ska jag göra för kommer då inte kunna hålla mig ;D red ju faktiskt i 3 timmar efter och barbacka hem på en helt vild rex som bocka som en rodeohäst... så de borde funka.. ;D

Svar: Äsch, gör välle inget...?? jag har en benbit i ena ringfingret som vandrar, och ibland fastnar i leden så det hakar upp sig... ;-P Tror int heller du kommer kunna hålla dig... Rid med skenan då??
Dumle

2012-08-01 @ 23:13:45
URL: http://syskonryttare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen