Dagens Ridpass!!

Dagens Ridpass blev ett lite "allt-möjligt-pass" inomhus. Eftersom det var svinkallt ute och fortfarande hårt som tusan i marken, så gick vi ner till ridhuset och red.
Från början var Dumle PIGG, kunde varken skritta eller trava, utan skulle galoppera, gärna fort, och sparkade bakut några gånger. Busigt busigt. Men sen när han väl lugnade sig så var han kanonfin, verkligen!! Kvick i reaktionerna, klockren i galoppfattningarna, och liksom "sög" framåt med egen motor! Jättekul att rida när han är positiv!
 
Eftersom det har varit Jane-träning på Ridklubben idag, så stod massa hinder framme. Tänkte hoppa ett litet kryss några gånger, men tyvärr ville inte Dumle det. han vägrade typ heeela tiden, så det blev lite knas... Fick lägga ner krysset till en hög med bommar på marken för att han skulle ta sig över.
Däremot hoppade vi sedan 2 små räcken på 50-55 cm, och det gick utan problem. han bjöd otroligt bra, liksom "sög tag" i hindrena och hoppade fint. Lill-snutten.
 
Typ alla hans kompisar, dvs Fia, Burre och Kostas, var också med i ridhuset. Men eftersom Dumle har så korta ben så hann han inte riktigt med dem när de skulle gå hem, men han bryr sig inte så hårt om det. Han var riktigt trött, men nöjd efter ridpasset. Älskade killen. <3
 
Älskade, underbara. <3

Imorrn har vi fodermöte på morgonen, och på eftermiddagen ska Dumle gå ridlekis!

Kommentarer
Postat av: Lydia

sv: Tack! :)

2012-12-02 @ 15:17:48
URL: http://hastcrazy.blogg.se
Postat av: alva

åh! Dumle ser precis ut som den ridskolehästen jag red innan! <3
men den såldes.. :( fick rida den varje vecka men nu bor den någon stans i stockholm!! :/
btw ni är så fina ihop!:)
kram

2012-12-02 @ 23:46:56
URL: http://alvacronehag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen