Årets första stalldag...

Nyss hemkommen efter årets första stalldag! Bra före för en lagom mysig ridtur på Världens Bästa Pownie.
Snöade gjorde det också, sådär lagom mycket, utan alltför mycket blåst.
Enda minuset med snöfall är att när det kommer mycket blir det så mkt jobbigare att mocka hagen. Bajset göms ju under snön, så man får leta och pilla fram det, och ändå missar man hälften. Dessutom får man med nästan lika mycket snö som bajs i mockningspulkan!!

Bäst!! <3


Dumle var ganska lagom taggad idag. Före ridturen ville han bara gosa och pussas. Sen försökte han dra av sig benreflexerna också, knas-pownien. <3
Vi red ner mot ridklubben, tog av mot möbelinsrakan och travade halva den och tillbaka. han har inte variot där så många gånger, så det var gnska mycket att titta på, och mycket trafik. Träffade på en skoter för första gången i år också. Han som körde var jättetrevlig, stannade och Dumle fick komma fram och titta. Han tyckte den var rolig, men att den luktade illa. Sötnos!
På tillbakavägen tog vi en sträcka med både höger och vänster galopp på slingan som går jämte ridskolans sommarhage. Fattningarna satt klockrent idag!
Perfekt start på det nya året. <3

Försökte fota honom när vi kom hem, men han är för intresserad och rör på sig för mycket, så det är näst intill omöjligt när man är själv. Så idag bjuder jag på en gammal bild:

 
Hjärtat mitt. <3


Kommentarer
Postat av: Clara

Näämen, gud vilken söt ponny!!

sv; följer dig nu! säg bara till när du följer mig! :D

2012-01-01 @ 20:18:43
URL: http://topelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen