Dagens Ridpass!

Så börjar tisdagen gå mot sitt slut, och vi har precis kommit hem efter att ha varit och jobbat på Ridklubben med Dumle och Rebecca.
Åkte förbi på Royal Hästsport före stallet, och köpte saltstenar till PonnyPojkarna. Såhär glad blev Dumle:


(Just det där är inte hans saltsten eller box, men han blev lika glad över sin egen... ;-P)

Egentligen skulle hon rida på lektion idag, men de skulle träna avdelningsridning, så eftersom det var lektionsfritt i Nya Ridhuset så smet vi in dit och jobbade själva istället.
Började med att rida på A-volten, tränade lite avsaktningar och igångsättningar till trav. Duktig kille, som för dagen var lite pigg och otålig.
Därefter övergick vi till lite voltarbete - 10-metersvolter vid varje voltpunkt, med avsaktning och ny igångsättning i den lilla volten. Det tyckte Dumle var jobbigt, men han jobbade på otroligt bra ändå!

Sen fick vi förflytta oss till C-volten, och trände där lite galopp. Duktiga, Duktiga Dumle, och Duktiga, Duktiga Beckis!!! Klockrena fattningar, och rätt galopp varje gång!!
Jobbade i båda varven, men sen skulle det bli lektion även där. Eftersom lektionen i Gamla Ridhuset var till ända, gick vi in dit och tog en liten galopp i vardera varvet, samt travade av honom innan vi gav oss iväg hemåt.

Han var verkligen jättefin idag, Dumle, och det märks att Rebecca har börjat hitta "knapparna" på honom nu! Hon var själv väldigt nöjd med dagens ridpass, och det ska hon verkligen vara! Duktiga små <3!!

Bjuder på 2 små filmsnuttar från dagen:





(Ibland är det nyttigt att se sig själv på film. Jag var inte medveten om att jag TJATAR så himla mycket när jag håller lektion... ;-P)

Fick tyvärr inga filmer på galoppen. Men en bild efter ridpasset, på de duktiga två!


Finaste ekipaget jag någonsin sett!! <3

Imorgon tänkte jag att Dumle skulle få en liten uteritt, alla gångarter, men inte alltför hårt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen