Cappie!

Tänkte jag skulle rapportera om Cappie som visades på treårstestet igår. Innan vi skulle in för gångartsbedömning och löshoppning slet han sig i ridhuset och kutade runt... c:a 10 minuter tog det att fånga in honom, och då var han både rastad och lite trött...
TROTS deta gjorde han jättefina hopp, och seglade lätt över 130 cm. Sen var det ju ganska lätt för Patrik som visade honom för hand att leda honom, eftersom han var så himla trött. han fick 45 poäng på gångarterna(tror jag, har inte mkt koll på hur de bedömer/vad de bedömer, men på ett ungefär iallafall.) och 48 poäng på löshoppningen. Vilket innebär att han fick hoppdiplom om han gick att rida, och det gör han ju.

C.a 4 timmar efter löshoppningen skulle han gå ridprovet. Inte heller det momentet började bra, eftersom han är lite svår att sitta upp på... När kicki skulle sitta upp blev han lite skärrad och gick iväg, och hon fastnade med foten i stigbygeln... när hon väl fick lös den flög hon iväg, och stukade foten. Dock gick det bättre på andra försöket, och själva ridprovet gick helt ok. fast han var trött och gick och slog med huvudet samt att han höll på med tungan och fippla typ hela tiden. Men skötte sig gjorde han! :-D

han blev dessutom mätt för första gången i sitt liv, och mätte 169 cm, trots att han försökte huka sig för att undvika att mätkäppen tog i honom. <3 Hans mamma, Zephyrita mätte 167 cm som treåring, vilket kan innebära att han blir högre än henne... och hon är hög som ett hus!

Imorse var det en spak Cappie som gick ut till hagen, och han har varit lugnet själv hela dagen. jag misstänker lite träningvärk, men det går över!

Finaste Cappie! <3


Kommentarer
Postat av: Elin

Snyggingen!!

2012-05-18 @ 21:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen