Tisdag!

Tisdag idag, och Valborgsmässoafton!
Dagen till ära är det riktigt grisväder, så jag var och tog in hästarna vid halv 2. Dumle frysade lite, så han var ganska nöjd med det konceptet.
 
Ska iväg om nån timma igen, och hitta på något med min Lilla D. Sista jobbet som femåring, för imorrn fyller han ju 6 år, och blir ännu ett år visare. Världens Bästa. <3

"Hästens öga är själens spegel... Hästen är alltid den sanna mästaren"Dumles födelsedag!

Som jag tidigare skrev så fyller ju Dumlegubben 6 år på Onsdag. idag har jag varit och köpt några små födelsedagspresenter åt honom. <3
 
Vill ni veta vad???
 

Måndag!

Kom just hem från stallet, idag har vi inte roligt väder.
Dumlegubbens täcke är ju lika håligt som en schweizerost, men inte gör det nåt egentligen... Han blir liiite blöt, men utan täcket hade han varit sjöblöt...
 
Idag har jag longerat Dumle på volten. han var riktigt pigg på att springa, men det var inte som sist, att det inte gick att få stopp. Behövde inte driva så mkt, och han var MYCKET lyhörd. Jättefin i alla 3 gångarter, lite småbusig till en början också.
Sen betfor, puss och kram och mys. <3

På Onsdag fyller Dumle 6 år, stora killen!!!
 
Lilla Bebisdumle! <3

Dagens Dumle!

Här får ni rapport ifrån dagens ridlektion!
 
Efter lunch hade vi ett riktigt aprilväder - sol, regn, hagel, snö, sol. När vi åkte till stallet sken i alla fall solen igen. :) Dumle följde glatt med in från hagen och stod och mumsade hö när vi borstade och pysslade om honom. På väg upp till klubben var det en sträck på slutet som var väldigt gyttijig och blöt, så Rebecka satt av och så gick vi uppe på den smala gräsvallen som förutom ett brett dike bidrar till att avgränsa ridvägen från bilvägen. Dumle blev gaaanska busig där uppe och låtsades vara rädd för bilar. :)
 
Dagens lektion hölls av en vikarie. De fick träna ridvägar i både skritt och en hel del trav och även om Dumle var lite loj så gjorde han det han skulle och det såg balanserat och fokuserat ut. Inget vinglande utan fina ridvägar. Duktiga!
 
På hemvägen var han lugn och inte lika störd över lera. Hemma i sin box fick han såklart sin betfor och sitt äpple innan han fick gå ut i hagen. Rebecka brukar skratta åt att han gör "äppelmos". Kolla in bilden på söt-mulen - ser ni äppelmoset?! <3
 
*mumsigt*

Hmm...

Bloggmotivationen är på semester... Händer så mkt just nu, och då är det Dumles lilla krypin som får stå tillbaka. men håll ut, snart kör vi igång igen med förnyad styrka! :-D

Igår kväll hade vi kvällsfodringen och imorse hade vi morgonfodringen i stallet. Dumle har nya hyss för sig till och från hagen. Känenr han att den som håller i grimskaftet inte är 100% så går han gärna sina egna vägar. - INTE OK! Nu ska vi jobba ännu mer med hanteringen från marken, innan det är dags att släppa på grönt. Annars vet vi ju vad som händer, Right?
Just den, vi får inte in den fina ponnyn från hagen!
 
Snart, snart har Dumles päls vuxit ut så pass mycket också att han ska tåla solen igen. På vissa fläckar är den nog lång, men fortfarande inte riskfritt. Tills vidare får han ha sitt täcke på sig på dagarna, ev att han kan få gå naken på kvällarna när solen inte är lika stark.
 
Annars har vi lerbad både i och utanför rasthagarna just nu. Inte kul, varken att gå i själv eller för hästarna... det är också slut med fri tillgång på hö. Nu fodras hästarna Morgon - Middag - Kväll. Bra på så sätt att man kan reglera ungefär vilken mängd de äter. Mindre bra, för nu innan de vant sig vid den "nya" rutinen är de hungrigare och då även mer hetsiga in/ut på mornarna och kvällarna.
 
Dumle och Rebecca har jobbat på ridlekis idag, vi inväntar rapport om dagen från mamma Maria!
 

dressyrträning!

Idag har ju Emilia och Dumle tränat Dressyr för Åse. jag fick tillfälle(för en gångs skull) att kika lite på dem, och jag BEUNDRAR Emilia. Som på den korta tid hon ridit honom lyckats hitta så mycket rätt i nedsitningen i lilla D:s skumpiga, skumpiga trav. 
 
Idag bestod lektionen av Bommar på rakt spår och lite slalom och styrning mellan koner. Ett mycket prydligt och gulligt ekipage är de!
 

Onsdag!

Hade morgon i stallet imorse, och det var ungefär lika lerigt och äckligt som förra veckan... ;-/ Men Dumle, han går i kanten, ovanpå snön, så han blir inte så jättelerig. Dock fick han nå ryck imorse, tok-pownien, och drog iväg och skulle äta brunt fjolårsgräs, trampade igenom en lerpöl så det skvätte lervatten långt upp på halsen på honom. Usch och fy, lortpownie!! ;-P
 
Ikväll har Emilia ridit lektion. Jag tittade på ett tag, och det var en pigg och glad och arbetsvillig pownie som jag såg. Dom travade lite bommar, och det gick bra. Sen var nog Emilia gaaanska nöjd med att han faktiskt galopperade ett helt varv i ridhuset utan att bryta av - Det är en vinst i sig, eftersom han ofta bryter av när han kommer in på kortsidan.
Rent allmänt så är det väl det vi ska träna mera på nu - Att galoppera längre sträckor, både ute och inne. 
 
De vackra 2 på sin första tävling tillsammans! <3

Imorrn har Dumle vilodag, jag ska dit på eftermiddagen och pyssla lite. <3

Tisdag!

och inget trevligt väder alls idag inte. det har spöregnat hela natten, och det regnar lite nu också.
 
Jag hörde något om att Dumle och Emilia skulle ta sig en skrittur idag? Hoppas de tar med sig ett täcke då, eftersom Lilla D hatar att bli blöt.
 
Världens sötaste pownie! <3

Måndag!

Ännu en ny vecka.
 
Mån, Tis och Ons ska Emilia rida. De har ju dressyrträning på Onsdag.
Tors är det inplanerat en vilodag, och sen är helgen oplanerad.
 

Dagens Ridlektion!

Här kommer rapport ifrån Lill-Rebeccas mamma Maria, om hur det gått på ridlektionen idag!
 
Söndag = härlig dag med Dumle! Vädret var härligt idag, rätt så varmt och soligt! Dumle skrittade lugnt på väg mot klubben. När vi kom till sista sträckan så var den väldigt lerig och blöt. Dumle tyckte att vi skulle gå uppe på gräsvallen, där var det torrt och prasslade härligt under hovarna. Han tyckte nog att han var som en vild mustang på prärien. :) När vi skulle NER från vallen var det brant, och vi har varit med förr, så Rebecca satt av och gick. Jag gick före och Dumle kom nerför i sakta mak, fint lite snett och sen stannade han... Hemska värld, hans väg korsades ju av en två decimeter bred vattenremsa, sannolikt full av ponnyätande krokodiler! Han stod och stampade lite och sen kom han flygandes över i ett jättesprång - över alla vidöppna krokodilgap! Han var så nöjd med sin insats att han taktade resten av vägen. :D
Dagens lektion var skolridning och de fick träna på serpentinbågar fram till medellinjen. Dumle var lite loj idag men gjorde det han skulle utan problem, det gick bara i ett lugnt tempo. När de fick trava lite mer kom han igång fint och de kunde trava serpentinbågarna utan att riva konerna. Duktiga! 
Sen skrittade vi hem och han var nöjd. Betfor, äpple och mys i stallet innan vi släppte ut raringen i hagen. Kostas har nog vårkänslor för han försökte klättra på Dumle två gånger men då blev Dumle störtsur och sparkade högt och resolut. Då såg Kostas ut som "vaddå, jag skojade ju bara" och Dumle ställde sig och åt hö.
Kvällens foto är en vanlig syn i stallet, sötaste mulen i gluggen. Som vi brukar skoja: "Mördar-mulen - så söt att man kan dö." :D Sov gott älskade Dumle, dröm om solvarmt gräs, snart är den tiden här! <3
 
Ja, mulen är alldeles för söt... <3Söndag

Idag är det Söndag, och som vanligt på Söndagar så ska Dumle gå ridlektion ikväll med Lill-Rebecca.
 
Rapport därifrån kommer sen!
 
Förra söndagen. <3

Dagens Dumle!

Blev en sen kväll i stallet, så vi tog in hästarna först, och sen tog jag ut Dumle för att longera på volten. Bara Lina och träns idag, tänkte han skulle få sträcka på sig lite. 
Shit, så pigg han var, ineldde med att galoppera c:a 100 varv, bocka, bralla och slå bakut. I båda varven. 
Sen när överskottsenergin var borta jobbade vi lite övergångar i alla gångarter, mycket fin och lyhörd kille!
 
När vi sen skrittade av passade vi på att knalla genom de stora vattenpölarna runt omkring stallet. I början var han skeptisk, men sen gick det som på räls. han fick stå och plaska en stund, och så smakade han på vattnet.
 
Jag tror att han har lite Vårkänslor! <3

Lördag!

Lördag idag, sol och härligt väder ute!!
 
Ikväll har vi kväll i stallet, så jag antar att det blir Dumle-mys och pyssel i anslutning till det. Kanske en liten uteritt, vem vet??
 
Älskade. <3

OjojojOJ!

Här ekar det tomt. Dålig uppdatering i veckan, det ber vi om ursäkt för.
Dumle har iaf haft en lugnare vecka med mycket uteridning. Tyvärr tinar snön för snabbt, så det är lera typ överallt... och har man en liten pownie blir den ganska lerig. dessutom har han ju den lilla ovanan att äta lera.
 
Emilia har ridit mestadels hela veckan, men i helgen får jag rå om min pownie helt själv. då står ju ridlekis på agendan på söndag, samt att vi har planerat en uteritt med en av D:s kompisar!
 
<3

Måndag!

Och idag är det varmt och skönt ute, våren närmar sig med stormsteg!
Idag ska kajza och Lilla D ta en mysig uteritt tillsammans. Den här veckan kommer bli en utevecka, med mycket ridning i skogen! :-D
 
<3

Dagens Ridlektion!

Trots tävling idag, så har Dumle hunnit med att vara med Lill-Rebecca på ridlektion! Här kommer en rapport ifrån mamma Maria:
 
Så var det en härlig söndag, igen! :) Solen sken och temperaturen var en bra bit över nollan. Idag har ju världens finaste ponny tävlat dressyr med Emilia, men bedömdes orka med ridlekis också.
Först var vi till lilla stallet och mockade och fixade så att Dumle skulle ha det rent och mat (inklusive betfor förstås!) som väntade. Sen for vi till ridklubben. Dumle var som vanligt lite pysslig där han stod i Bullens gamla box, ivrig att få komma ut. Dagens ridlektion var markarbete. Dumle var pigg och glad och Rebecca likaså. Sista vändan över den ensamma travbommen tog Dumle ett riktigt skutt, vilket Rebecca tyckte var jätteroligt! Efter lektionen började vi som vanligt promenera mot lilla stallet. Nu visste Dumle att äntligen var han på väg hem och blev lite i gasen och hoppade till ett par gånger, men inte värre än att Rebecca satt kvar och vi tog oss hem utan bekymmer. In och pyssla och äta betfor och sen ut i hagen. Dumle travade in i hagen och kickade en gång åt Kostas som om han sa "håll dig undan" och sen slängde han sig ner och rullade, sen upp och så slängde han sig ner och rullade åt andra hållet. Sen skuttade han omkring lite i hagen innan han parkerade sig med mulen i höbollen. Sötaste finaste Dumle. Tack för idag, du är en pärla! <3
 
Finaste i lånad box på ridklubben!
Vilka otroligt duktiga små ryttare vi har till våran lilla Dumle! <3

Dagens Tävling!

Nu har jag fått varva ner lite efter dagens tävlingar, så nu tänkte jag att jag ska delge er Dumles och Emilias allra första resultat tillsammans.
 
Kan börja med att berätta att Dumle var en glad liten kille imorse, som inte alls hade någonting emot att inte få gå ut i hagen, utan följde snällt med mig och Emilia ner till Ridklubben. (jag gick och hon satt på)
Trots att det tinar som tusan ute nu, och är fullt med lerpölar överallt, så lyckades vi ta oss fram utan att han skitat ner sig alltför mycket. Det var bara hovarna och kotorna som fått lerbada, och det löser man genom att ta en slang och spola av.
 
Fina, duktiga Dumle fann sig snabbt tillrätta i sin lånade box, och slängde sig ner och rullade... Tur att det inte fanns några skithögar där inne, men vi fick alltså borsta av och snygga till honom igen.
 
När det började närma sig hans tur, så gjorde jag iordning honom och tog ut och ledde honom i väntan på att vi skulle få komma in på framridningen. Då blev han pigg, pigg, pigg, började takta runt, hoppa upp och ner och småsparka. gulligt. (Eller så inte...)
 
När iv äntligen fick komma in i Ridhuset och Emilia hade kommit upp, så var han fortfarande pigg - Lilla D gjorde massa luftsprång, sparkade bakut och krumbuktade sig som en riktig liten buse. Jag var lite orolig för att Emilia skulle falla av där ett tag, men hon satt bara lugnt och drev honom framåt.
 
Och när han väl hade lugnat sig och kommit ner på jorden, så kunde hon börja jobba honom. 
Han gick otroligt fint på framridningen!! han såg mjuk ut och utstrålade sån energi. Det som satt bäst var några halter som Emilia gjorde från trav - Klockrent och supersnyggt!!
Sen tog hon något varv i galopp också, och även galoppfattningarna satt som smäck idag.
 
Tyvärr hade jag missbedömt tiden, vi hade nog gått ut i alldeles för god tid, för när Emilia kände sig färdig med framridningen, så var det fortfarande 2 ponnyer kvar innan hennes tur. Typiskt. Så Lilla D fick vänta, och vänta, och vänta. Skritt och trav för att vakna till lite, men han taggade av lite för mycket.
 
Väl inne på banan gick han lite på sparlåga - De fick inte riktigt till galoppfattningarna, och han hade tappat den där energin och framåtbjudningen. Men Emilia var nöjd med sin ritt ändå - Hon kom ihåg alla vägar, red inga fel, och det var huvudsaken.
Nu har dom gjort sin första ritt tillsammans, och nu har vi någonting att jämföra med, och litegrann att jobba på till nästa tävling.
 
Måste även få citera domarens "slutkläm":
"Inverka för dagen till mera framåtbjudning och lösgjordhet.
Samt att du har visat en mjuk och fin inställning. Det kommer bara bli bättre med tiden"
 
Dumle och Emilia i väntan på att det ska bli deras tur. Så otroligt fina dom är, eller hur?? <3
 
Ikväll har Dumle gått ett pass med Lill-Rebecca på ridlekis också. har inte fått någon rapport om hur det gått ännu, men det kommer nog snart.
imorgon är det min tur att rå om Lilla D, vi ska ut och skritta i skogen tänkte jag. Mys!

Tävling!!

Är nyligen hemkommen efter en lång, men trevlig, tävlingsdag!
Jag är verkligen jättetrött i huvudet, så ett längre inlägg med resultat o dyl kommer senare. Tänkte i det här inlägget bara bjuda på en bild - Världens Finaste Ekipage!!

Emilia och Dumle. <3

Lördagsmys!

Ja, nu är jag helt FÄRDIG för idag...
Nästan nyss hemkommen från stallet. Kvällen bjöd på pyssel och mys med Världens Bästa Dumle, som har blivit badad och friserad inför morgondagens tävling, plus att vi plockat ihop alla miljoner grejor som man behöver ha med...
 
Några bilder från kvällen:
Dumle är sur för att han är blöt. Inte ens godis kunde få honom glad...
 
Gjorde några fina flätor i svansen, så den ska vara lockig imorgon.
 
Emilia försökte muntra upp Dumle. Lyckades faktiskt, han såg gladare ut efter en stund. =)

Nu taggar vi morgondagens tävling!!

Lördag!

varit på dressyrtävlingar och tittat på Hästar hela dagen. Om någon timma ska jag åka iväg till stallet och möta upp Emilia och Anna, så ska vi pyssla om Lilla D och fixa honom riktigt fin inför hans och Emilias första dressyrstart tillsammans imorgon!
 
Bloggar mer senare, med andra ord. =)
 
Beauty <3

Fredag.

Lite dålig update, jag vet. ;-/ Var ute och sprang hela dagen igår.
Emilia var iallafall och red Dumle igår, hedda hade träffat dem nere i ridhuset, och mumlade något om "barbacka".. ;-P
 
Nu i helgen blir det om möjligt ännu sämre uppdatering - Imorgon, Lördag, kommer jag inte uppdatera förrän sent på kvällen. är nämligen på dressyrtävling hela dagen, och efter det ska vi iväg till Lilla Stallet och ta hand om hästarna där, och fixa iordning Dumle för hans och Emilias start på Söndag. 
 
Finaste. <3

Dagens Ridpass!

idag var det dressyrträning för Emilia och Dumle, sista träningen innan söndagens Tävlingdebut! Kajza var förbi och kikade en sväng, och hon tyckte det såg mycket bra ut. De finslipade lite på programmet och så.
 
Men före dressyrträningen skulle ju Malin och Lovisa ut och köra... Blev ingen käörning, Lovisa ville rida istället. Jag har hört från en säker källa att Lovisa lärt sig rida lätt, och när man precis lärt sig det vill man ju bara rida och rida och rida...;-) I trav då givetvis! 
 
Bild från idag, både häst och ryttare ser nöjda ut. Undrar om det var Elina som fick springa med??? ;-)

Onsdag!

Igår hade Malin Dumle en sväng, en av hennes kompisars barn var och red. sen Red Emilia också en sväng efter det.
 
Idag ska Malin ut och köra med vagnen igen, och efter det ska Emilia rida dressyrträning för Åse.
 
Dumles hud har nu återhämtat sig efter solbrännan, men det är så konstigt att pälsen inte växer! Han är ju klippt i typ februari, och är lika korthårig nu som när vi klippte honom... Annars brukar pälsen växa ut nästan direkt. Mysko...
 
<3

Tisdag!

Ännu en ny dag med sol, dock är det inte så jättevarmt ute!
Idag ska Dumle gå ett pass "barnridning" med Malin, och sen ska Emilia rida!
 
<3

Måndag

Måndag idag, och ny vecka. Till helgen blir det spännande, då ska Dumle och Emilia tävla dressyr för allra första gången tillsammans!
Men idag så har Dumle en välförtjänt vilodag. Ska alldeles strax åka iväg och mocka och fixa stallet. 
 
Hagmys!!

Dagens Ridlektion!

Har fått en rapport från Rebeccas mamma maria, om hur det gick på dagens ridlektion:
 
Idag sken solen hur härligt som helst. Vi kom till stallet och Dumle ville gärna följa med in. Trots att han nu är barfota och kunde vara lite öm om tassarna så skrittade han på hur fint som helst upp till klubben. Han spanade lite på de torra grässtrån som tinat fram, och nosade lite extra på marken - det är härligt med vår!
På ridlektionen tränade de ridvägar, och jag står ju numera på sidan om och tittar på från början till slut. Rebecca och Dumle skötte sig väldigt fint. Lättridningen sitter fint nu och hon kämpar för att hålla låga fina händer och idag såg det riktigt bra ut. Och svängarna när de red de olika ridvägarna var balanserade och samarbetet dem emellan var fint, och inte vinglade han något heller. Så roligt att se! Hemåt skrittade han lika fint och han var glad att få sin betfor innan han gick ut i hagen igen till Kostas och höbollen. Tack för en underbar söndag eftermiddag finaste Dumle! <3
 
Bild från en tidigare lektion. <3

*pyssel*

Nu börjar det ju våras, och då känns det som att det är dags att byta ut designen igen. Till något ljusare, fräschare, och mer somrigt kanske??
 
Så håll utkik. =)
 

Söndag!

Vi hade utsläppet imorse, och Lilla D tyckte att det var lite gårt här och där i backen.
Nu på FM skulle malin och Lovisa ut och köra, men det blev en liten ridtur istället. 
idag är det också ridlekis i vanlig ordning, så Rebecca och Dumle ska jobba ikväll.
 
Från dagens första tur.

Kväll.

Vi har precis varit och tagit in hästarna för kvällen. Lilla D verkar inte nämnvärt störd över att han numera går barfota. han lär ju klara sig tills jag får tag i hovis iaf.
Dock kommer han ju vara väldigt försiktig när han går på hårt underlag, och halkrisken är ju stor. man får ta det försiktigt bara, så går det bra!
 
Ikväll var Dumle på bra humör, vilket man INTE kan säga om hagkompisen Kostas. Han stod med huvudet över staketet och bet Gromit i baken gång på gång, varpå Gromit matade sparkar mot K. När vi sedan skulle på med grimman och gå in blev han sur...
 
2 Hästar, 1 hage.  - Och så Gromit förstås! 

Lördag!

Typiskt...
Vaknade imorse av att Anna ringde, och Dumle har tydligen bänglat av sig en sko. ;-(
Dom skulle försöka dra av den andra, men med tanke på underlaget ute just nu (isigt här och där), så kan det bli svårt för Lilla D att ta sig någonstans...
 
Hage och skrittmys i någon dag??

Dagens ridpass.

Har fått en rapport från Sara ang Dagens ridpass. Ponny och Ryttare hade skött sig superbt, helheten såg mycket bra ut. Lite små finslipningar som behövde göras. de hade bla tränat lite ridvägar.
 
Vill ha sommar...

Fredag!

Vi hade morgonfodring i stallet imorse, och Dumles hud börjar vara mer åt det normala hållet. Svullnaden har lagt sig och den extrem-rosa färgen börjar avta. Skönt!
 
Idag skulle Emilia och Dumle rida dressyrträning för Sara, inför nästa helgs tävling!
 
vacker! <3

Torsdag.

Idag har Emilia och Dumle varit kompisar. Vet inte riktigt vad de gjort, men jag tror att de har tränat inför tävlingen nästa helg. den här veckan skulle ägnas åt finslipning och hårdträning. :-)
 
Imorron har vi morgon i stallet, och då ska vi passa på att kolla hur solbrännan ser ut!
 
Vacker-pownien!

Körtur i skogen!

Idag var det Maria och Rebeccas tur att fara med Mig och Dumle ut i vagnen! Det var en väldigt pigg och förväntansfull kille vi hade med oss, och dessutom RIKTIGT lyhörd! Det märks verkligen att han tycker det är roligt och börjar få kläm på den här rutinen!
Travade skogen runt, med en bitvis frustande och stånkande nalle-pownie som njöt av att få röra på sig. Dumle skötte sig hur bra som helst även idag, och var märkbart nöjd efteråt. Han är liksom inte lika "plockig" när han fått vara ute och springa med vagnen!

Tummen upp och höga betyg även idag, alltså! =D
Malin
 
Bjuder på en Dumle-rumpa, den är tagen när jag och Jenny och Lovisa var ute i söndags!

Onsdag!

Blogg.se är inte riktigt på topp idag, så jag får inte in en bild i inlägget. :-(
 
Vi hade morron i stallet imorse, och passade på att smörja in dumle med lite solskydd + grävde fram hans regntäcke från i fjol. Jag var helt hundra på att vi snört det eftersom det har fler hål än en schweizerost, men et hade vi inte. Lite tur för lilla D, så slipper han ha ett fodrat täcke på sig i värmen. 
Solsvedan har börjat lägga sig, han är inte lika bullig och svullen i huden längre, förutom på de mest utsatta delarna på halsen och på baken. Vi fortsätter smörja och täcka honom.
 
Idag är det inplanerat en tur med vagnen, och så ska Emilia rida lite senare.
 
 

Tisdag!

Och Påskhelgen är slut. men Emilia har ju påsklov i veckan, och hon och Dumle ska träna och ha kul tillsammans Tisdag, Onsdag, Torsdag och Lördag! Blir nog lite hårdträning och finslipning av programmet inför nästa helgs tävling!
 

Hjälp!

Vi har svårt att bestämma oss för vilket schabrak Dumle och Emilia ska ha på sin tävlingsdebut. Det står mellan dessa två:
 
 
Så vi frågar Dumles bloggläsare! Vilket av ovanstående schabrak tycker ni att de ska ha???

Dagens Dumle!

Idag har ju lilla rebecca och Dumle fått en liten ridlektion. Dumle var för dagen lite stel och hade nog lite träningsvärk, så passade bra med ett skritt- och travpass!
Jag satte upp en liten bana med lite slalom, halt etc, och så fick de rida den först i skritt några gånger i båda varven. Sen la vi till lite korta sträckor trav. Vi avslutade med att rida hela banan i trav + ett varv runt fyrkantspåret i trav, där Rebecca fick hålla ut armarna som ett flygplan samtidigt som hon red lätt.
 
De var jätteduktiga idag, Rebecca har hittat lättridningen bra och det är himla roligt att se att Dumle anpassar sig så väl till sin ryttare. Han är lyhörd och går på i ett tempo som är helt rätt för Rebecca.
Jag hoppas och tror att både ponny och ryttare hade ett givande ridpass!
 
Dumle har dessutom bränt sig i den härliga vårsolen, istället för lite rosa är han knallrosa och öm i huden. Efter ridpasset stoppade vi honom i duschen och schamponerade de ljusa fälten med jojoba-schampoo, och så kom bästa Åse med lite solhelosan som vi smorde in honom med.
Från och med nu och ett tag framöver blir det att ha täcke på sig i hagen, och vid ridning får vi smörja honom så han inte bränner sig mera.
 
En bild från Rebeccas och Dumles tävlingsdebut!

Körbilder!

Här kommer lite bilder från gårdagens körtur:
 
 
 
 
 
 
Världens duktigaste pownie! <3

Annandag påsk!

Idag ska Dumle och Rebecca vara kompisar. De ska först mysa en massa, sen har jag lovat Rebecca en ridlektion, eftersom hon ju missat flera stycken de senaste veckorna. Det ska bli jätteroligt att få se dem tillsammans!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!