Dagens Ridpass <3

Idag har ju Dumle varit med Lill-Rebecca och hennes mamma på ridlektion.
Och Ridlärare för deras grupp idag var jag, så därför får jag sammanfatta ridpasset själv. ;-P
 
Dagens övning, med fokus på kontroll, gick ut på att vända rätt upp A-C, därefter vända antingen höger eller vänster, och på ena långsidan jobba halter, och på andra jobbade vi trav - Lättridning.
 
Det var otroligt kul att se Dumle ihop med de andra ridskoleponnysarna - Det är inte mycket som skiljer honom från dem, förutom längden på benen. Han är av samma trygga, stadiga virke som vilken av dem som helst, och anstränger sig verkligen för att göra rätt.
 
Det var även mycket roligt att se hur Dumle och Lill-Rebecca fungerar tillsammans - Hon berättar för honom, med sin sits, sina skänklar och sin tygel vad hon vill att han ska göra, och om han bara förstår kommandona så gör han vad hon ber om. Han anstränger sig verkligen för att vara en bra kompis för henne, vilket är otroligt kul att se.
 
Han travade där han skulle trava, gjorde halt där han skulle göra halt, och svängde när Lill-Rebecca bad honom om det. Inga konstigheter - Dumle vet hur det ska gå till!!
 
Fick några bilder från lektionen idag, dom fick stå stilla medan jag förklarade övningen. Då blev Dumle liiiite otålig och började gräva med benet i sanden, men Lill-Rebecca lyssnade ju, så hon kunde berätta för honom sedan vad jag hade sagt.
 
 
Vackraste, finaste, älskade Dumle. Vad duktig du är, och vad stolt jag blir över att du är en så fin kompis. <3

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, han är verkligen så otroligt rar och en fin kompis. <3 Och tänk vad han är avslappnad med alla de andra ponnysarna?! Han gör sitt jobb helt enkelt. Fina, fina Dumle, hoppas han får sova gott inatt. <3

Svar: Absolut, en riktig pärla. <3 han sover nog gott, så länge han får sova HEMMA!! ;-P
Dumle

2013-02-10 @ 22:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen