2/8 2011

Hm, nu var det ett tag sen det skrevs någonting här igen... Ändå hr det varit några läsare här, så jag måste väl göra en liten uppdatering och berätta att vi lever.
Dumle går mest och myser i hagen just nu, pga att vi alla tre jobbar och står i, och jag och Hedda har ridläger på ridklubben denna vecka, och då hinner man inte med så mycket annat. Man är helt slut när klockan blir 3 och barnen går hem.

Kicki och Lovisa lånade Dumle förra veckan och red en stund, och i helgen har Anna och Elina lånat honom till Elinas kusiner. Han uppförde sig som vanligt som en världsvan stjärn-pownie, det gillar vi. Älskade, Duktigaste Dumle!

Hedda har inte hunnit med att fixa till och skicka bilderna som vi tog för ett tag sedan ännu, så ikväll tänkte jag bjuda på ett litet minne.

När Dumle kom hit upp så bodde han på ridklubben de första månaderna. Först stod han själv i hage, men sen fick han bli sällskap till Mias fina "Calle", och de var verkligen ett härligt par, två riktiga buspojkar.
Jag minns speciellt en gång, när det var något arrangemang och full rulle på ridklubben. Bilar kom och for, hästar lastades ut och in. Kan ha varit en tävling.
Iallafall, så stod Calle och Dumle i hagen som är precis bredvid urlastningsplatsen. Det kom en transport med en häst i, som skulle lastas ur. Dumle blev nyfiken och gick fram till staketet, men Calle var nog lite misstänksam. Han gick så tätt inpå Dumle, så att Dumle nästan stod mellan hans framben.
Det var en ganska rolig syn. Den stora bakom den lilla, bägge med lyfta huvuden.
Gulligt var det också. Nästan lite rörande. Svårt att sätta ord på, och tyvärr fick vi ingen bild på det hela heller.
Har iallafall en bild på buspojkarna tillsammans:



På söndag ska Dumle åka och bada, och förhoppningsvis prova simma för första gången. Bildbomb utlovas!! =)


Kommentarer
Postat av: NellieB

sv. tack Kajza. Go du e. Du ska veta att d värmer...



Puss å kram för att du har ett så stort hjärta. tack <3

2011-08-02 @ 23:51:25
URL: http://nellieberntsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen