30/10 2011

Igår blev det vilodag för Dumle. Rebecca fick förhinder och vi hade storstädning av kaningården hemma, så ingen hade tid med Dammie-dam-dam.
Idag däremot har Hedda tagit ut honom i skogen tillsammans med Jenny och Gromit. De red till Bränslanbanan och hoppade lite, och han var pigg, lite trutig, men fin. Hade bra bjudning och hoppade fint.

De senaste gångerna har vi låtit honom gå utan framskydd, och jag vet inte om det är inbillning, men både jag och Hedda upplever att han rör sig bättre. Bakskydden får han ha på sig, eftersom han stryker ihop kotorna ibland, speciellt när han är lite "på tårna", men framskydden kanske vi ska skippa om vi inte ska hoppa? (Kom gärna med åsikter om det)

Hedda och Dumle kom tillbaka från ridturen precis när Ulli kom med sin dotter Meja, så då fick Meja passa på och rida en sväng. Sen hjälpte hon Hedda att tvätta av honom lite, eftersom han var svettig.

Vi har beslutat oss för att vänta tills det blir minusgrader innan vi klipper honom. Känns som att han tänker och behöver sätta mer päls än den han har nu, så det kan han ju få bli färdig med först... =)


Idag blir det en gammal bild på Hedda och Dumle, från Miniklubbtävlingen i september. Vacker-ponny! <3


Kommentarer
Postat av: emilia

SVAR: ja det vill jag väl :)

2011-11-01 @ 13:43:43
URL: http://emilialarssonnn.blogg.se/
Postat av: emilia

SVAR: Kanske fredag? (:

2011-11-01 @ 15:48:59
URL: http://emilialarssonnn.blogg.se/
Postat av: emilia

SVAR: vet inte, när passar det dig?

och möts vi vid brk?

2011-11-01 @ 21:57:50
URL: http://emilialarssonnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen