Dagens Ridpass!!

Idag var det Beckis tränings-dag med Dumle, och jag var inställd på dressyr. Men strax innan jag åkte till stallet ringde Beckis och sa att hon ville HOPPA, och det är ju kul! Hon har inte varit så förtjust i hoppning tidigare, så när hon vill det själv är det bara att tuta och köra! =)
.
Dagen till ära passade vi på att testa nya nosgrimman. Köpte ju en pullarnosgrimma, för att det kanske kan behövas någon gång, men den är aldrig använd.
Drog dessutom på honom martingalen, som jag rotade fram förra veckan, med anledning av att han börjar dra vid uteritter! Och när vi ändå var igång passade vi på att matcha med lila schabrak + mössa, så våran lilla prins såg ut som en riktig liten tävlings-pownie! <3
.
La upp en liten linje till Dumle och Rebecca. Först bara en bom och ett litet kryss som dom fick trava över några gånger. Sedan 2 kryss som dom fick galoppera över från båda hållen, och avslutade med att göra ena krysset till ett räcke på ca 45-50 cm.
Dumle var ganska pigg och hade bra bjudning idag, men han blev jättetrött mot slutet!! Hoppade kalasbra, så Beckis kunde hänga med, och var verkligen med på noterna. Kul, med tanke på att han för ett år sedan tvärstannde framför och mest klev över när det blev hinder. Det går framåt i lillens utveckling.
Här kommer två filmer från kvällens hoppning:
.
.
Fick även en söt liten bild på älsklingen i sin ny nosgrimma. Sötast, eller hur??
Svettig men nöjd kille!!
<3

Kommentarer
Postat av: Elvira:-D

SV: Kul att ni kommer :) ta gärna mer er några andra oxå :)

2012-02-28 @ 22:39:41
URL: http://toppryttare.nu
Postat av: Maria

Det ser ju väldigt proffsigt ut! :)

2012-02-29 @ 20:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen