Litet inlägg om allt möjligt...

Ja, nu sitter jag här i min ensamhet... Har inte så mycket att göra, så därför passar jag på att skriva ett inlägg till er.
 
Det verkar som om Dumles läsare börjar komma tillbaka nu, och det är extra roligt tycker vi! Statistiken har både gått uppåt och neråt under sommaren, där ett tag hade vi inte alls många. Men jag kan inte klandra er, på sommaren SKA man vara ute och hitta på en massa skojj med både vänner och familj (och fyrbeningar, om man har tillgång till sådana...) inte sitta inne vid en dator och tråka!!
 
Nu är det lite mer än ett år sedan Dumles Dagbok fick sin "nystart" - Bloggen skapades ju i december 2009, men sedan haft ett lååååångt break på nästan 1½ år, innan vi tog tag i och dammade av den i Juni förra året.
 
Det år som vi bloggat aktivt om Små och Stora Händelser i Dumles Liv har verkligen varit givande. Vi har haft läsarrekord flera gånger, som bäst nästan 2500 unika besökare, och det är ju fantastiskt roligt att så många är intresserade av att läsa om våran älskade lilla ponny.
Sen är det ju otroligt kul att gå tillbaka i tiden, läsa gamla inlägg, bli påmind och kunna jämföra hur det var jämfört med nu.
 
Kan med facit i hand säga, att vårat Dumle-projekt blivit mer än lyckat. Tack vare hårt slit och ganska mycket jobb från vår sida, givetvis, men också tack vare att vi haft kunniga och duktiga människor omkring oss - både stora och små.
 
Än lever sommaren, men tiden går fort när man har roligt. Snart stundar ännu en tid full av powniebus, och framförallt ännu fler tävlingar!!!
Under hösten/vintern är det ju tänkt att Dumle ska göra debut på tävlingsbanorna i hoppning, och det får ni ju defitivt inte missa!!!
 
 
Men än är det sommar, och nu ska vi (och ni också, hoppas jag) njuta av de sista veckorna, innan allvaret sätter igång igen!!
 
 
Ha det bra, och glöm inte, att om det är något speciellt ni vill läsa om, kommentera!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen