dagens jobb.

Idag har Dumle jobbat för ridskolans räkning! jag mockade och gjorde klart stallet och så gick vi iväg ner till klubben.

På första lektionen stod galopp på schemat, Dumle var lite trög i starten idag, men de fick till några fina fattningar och det blev en hel del galopp. Dumle fick sig också en spark av en av Ridskolans ponnysar. Inte så hårt dock, syntes ingenting efteråt, och han blev mest överraskad.
Varför han fick en spark? För att hon som red honom red alldeles för nära hästen framför. BRA, för då lär de sig till en annan gång! 

På andra lektionen var det sitsträning, och vi körde mycket nedsittning i trav och lite galopp. Hade bara 2 elever, och den andra eleven som red på ponnyn Boss fick galoppera på volten medans Dumle pustade. Dumle fick sen galoppera efter fyrkanten, han är inte så bra på det där med galopp på volt... men han skötte sig, blev fina fattningar även här.

Sen var han mycket trött, rullade en gång i boxen på ridskolan, och det gick inte fort att gå hem sen. Dessutom öppnade sig himlen och regnet bara forsade ner, så vi väntade en stund extra på ridklubben.

Dumle har gjort nu 2 dagars hårt jobb och imorron är det promenad och badning på schemat, för på lördag bär det av till kalix! :-D


Dumle och Rebecca galopperar.



Kommentarer
Postat av: Annika

Jätte söt!

2012-06-07 @ 21:40:03
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Kajsa

hej tjejen!

allt bra med dig?

super fin blogg btw ♥

2012-06-07 @ 22:35:35
URL: http://oktoberflickan.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

söt

Allt bra?

KRAAM

2012-06-08 @ 12:58:53
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen