Dagens Hoppning!!

Ja, idag var det alltså dags för Dumle att starta sin allra första "riktiga" hoppklass, dvs första gången där inte hindrena är 30 cm höga, utan en LE, dvs 50 sm för Lilla D.
Och det gick faktiskt över förväntan!! Vi har ju inte alls så stora krav på våran lilla skrutt, utan väljer att skynda långsamt. Målet idag var att ta sig in på banan och över första hindret, och det klarade han och hans duktiga lilla ryttare galant. Sen red dom hinder för hinder, med några stopp, men även när de vägrat ut sig fick de fortsätta hoppa färdigt banan.
Dom tog sig över alla hindrena iallafall, men tyvärr så blev sista språnget ett kråkhopp, och Ponny oich Ryttare landade på varsitt ställe efteråt. Men det gick bra, inga större skador iallafall. Sånt händer, bara att ta nya tag tills nästa gång!!
 
Hedda och Dumle på första miniklubbtävlingen. 30 cm högt.
 
Måste också få berätta att Dumle var mycket trevligare att gå med ner tilöl ridklubben idag. Håller tummarna för att han är snäll på uppvägen också, för idag är det ju Söndag, och han har ett Ridlekispass kvar innan han får gå hem, med Rebecca och Maria. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen