Dagens Ridlektion!

Här kommer rapport ifrån Lill-Rebeccas mamma Maria, om hur det gått på ridlektionen idag!
 
Söndag = härlig dag med Dumle! Vädret var härligt idag, rätt så varmt och soligt! Dumle skrittade lugnt på väg mot klubben. När vi kom till sista sträckan så var den väldigt lerig och blöt. Dumle tyckte att vi skulle gå uppe på gräsvallen, där var det torrt och prasslade härligt under hovarna. Han tyckte nog att han var som en vild mustang på prärien. :) När vi skulle NER från vallen var det brant, och vi har varit med förr, så Rebecca satt av och gick. Jag gick före och Dumle kom nerför i sakta mak, fint lite snett och sen stannade han... Hemska värld, hans väg korsades ju av en två decimeter bred vattenremsa, sannolikt full av ponnyätande krokodiler! Han stod och stampade lite och sen kom han flygandes över i ett jättesprång - över alla vidöppna krokodilgap! Han var så nöjd med sin insats att han taktade resten av vägen. :D
Dagens lektion var skolridning och de fick träna på serpentinbågar fram till medellinjen. Dumle var lite loj idag men gjorde det han skulle utan problem, det gick bara i ett lugnt tempo. När de fick trava lite mer kom han igång fint och de kunde trava serpentinbågarna utan att riva konerna. Duktiga! 
Sen skrittade vi hem och han var nöjd. Betfor, äpple och mys i stallet innan vi släppte ut raringen i hagen. Kostas har nog vårkänslor för han försökte klättra på Dumle två gånger men då blev Dumle störtsur och sparkade högt och resolut. Då såg Kostas ut som "vaddå, jag skojade ju bara" och Dumle ställde sig och åt hö.
Kvällens foto är en vanlig syn i stallet, sötaste mulen i gluggen. Som vi brukar skoja: "Mördar-mulen - så söt att man kan dö." :D Sov gott älskade Dumle, dröm om solvarmt gräs, snart är den tiden här! <3
 
Ja, mulen är alldeles för söt... <3Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad roligt att stöta på denna blogg! Rider, och har ridit shettis i flera år nu (upp till SM nivå) så de är väldigt roligt att stöta på denna blogg om denna lilla ponny. Dessa små ponnysar syns så himla lite! Roligt att söta på bloggen, nu har jag hittat ännu en till blogg att följa!

Svar: hej. Vad roligt att du tycker om Dumle och vad han har för sig! :-) vi besöker din blogg också!
Dumle

2013-04-21 @ 21:44:53
URL: http://nattstad.se/amandasjokvist
Postat av: Camilla Danielsson

Men gud vilket socker söt sak du har =D

Svar: tack, ja, visst är han sockersöt? :-)
Dumle

2013-04-21 @ 22:03:29
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/
Postat av: Carolina - Beridare på Stall Assla

Men så söt!

2013-04-23 @ 09:44:27
URL: http://asslatjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen