Dagens Ridpass.

Idag har Dumle och hedda visat Bertie och hans lilla ägare Tove den RIKTIGA skogen. Bertie och Tove bor granne med Dumles stall, och Tove fick Bertan i början av sommaren. Han kan vara lite svårriden och het, så Hedda rider honom då och då.
Idag var det dock Toves tur att rida på Dumle!
 
Här har ni Bertie, med Hedda på ryggen. Foto: Mariell Kvickström
 
Målet var att visa Tove lite av den RIKTIGA skogen, inte bara "de vanliga vägarna" som "alla" rider, utan gå lite offroad! Så vi tog de "vanliga" vägarna tills man kommer till en stig som leder upp på berget. Vi klättrade upp där, och det tycker Dumle är JOBBIGT! Bertie var lite skeptisk när det kom joggare och sånt, men han knatade på bra iallafall. Väl uppe på berget vek vi in på "lilla hoppstigen", som Tove aldrig sett. Dumle var lite pigg, och Bertie taggade upp efter en stund, men båda ponnyerna skötte sig toppenbra. Sen tog vi klätterstigen ner till bränslanbanan, hoppade banken och vattengraven. Inte heller det har Tove gjort tidigare, men det har ju som tur är Dumle gjort. Det är en bra grej med lilla D, att man vet att han kan sina saker!
Sen travade vi hemåt, Bertie i lite mer samlad Trav, och Dumle under mycket frust och stånk. Ett bra ridpass för Lilla D, som legat av sig och blivit både sommartjock och sommarlat. ;-P
 
En sommarlat liten socker-ponny! <3
 
Tove tyckte iallafall att Dumle var en av de finaste hästarna hon någonsin ridit, och vill gärna rida på honom fler gånger.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen