Klart!!

Sådärja, nu är ponnyn badad och klar för tävling! =)
.
Dock hade Fia badat före, så Dumle höll på att bli utan varmvatten... ;-( Tur att han är liten, så det inte behövs så mycket vatten!
Idag har vi "plågat" honom lite genom att propsa på att få bada honom i ansiktet. Han hatar det, tycker inte om att få vatten i ögonen, kastar sig och gör asitt bästa för att komma undan.
Men idag så tog vi det metodiskt, "överföll" honom inte, utan började ganska försiktigt med en mjuk svamp. Efter lite protester gav han sig, och då var det bara att tvätta. Så nu är både lugg och ansikte rent, vilket det inte har varit på typ ett år. *haha*
.
Använde en massage-grej att tvåla in schampot på honom med, och det var en riktig höjdare!! Han höll på att somna, så skönt tyckte han att det var. N¨ågot som vi ska prova oftare, kanske??
Gammal bild från arkivet, men budskapet är detsamm iallafall. .
Håll tummarna för underbara, fina lilla Dumle imorgon!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Skyll inte på Fia nu ;)

2012-03-09 @ 21:12:33
Postat av: Jessica-Stalltjej.se-Av Stalltjejer, för Stalltjejer!

Ojojoj vilken liten sötnos Dumle ser ut att vara!! Och han heter som mitt favoritgodis med, haha.



Sv: Vi är jätteintresserade av att få ha dig som gästbloggare, gärna återkommande om du har den tiden. Vi har frågat våra andra gästbloggare om de kan skapa en enkel underblogg till sin ordinarie blogg och lägga sina inlägg i den och sedan bara maila eller kontakta mig på facebook när det finns en presentation i första hand, och sedan inlägg klara. När det finns något nytt så hojtar man till och så lägger jag upp det nästa dag.

Det som fångade intresset var din bakgrund och att du har en ålder som gör att du hunnit med lite, vi försöker ju skriva brett för många olika inriktningar, och det tror jag du är lämplig för, efter att ha tittat runt lite här.



Så återkom gärna genom att lägga till mig på facebook (länk finns på bloggen högst upp på vänstersidan i headern) och så tar vi det därifrån, om det är ok?

Mvh Jessica/Stalltjej.se

2012-03-09 @ 21:41:06
URL: http://stalltjej.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen