Lektionsponny?

Hej hopp.
Idag har Dumle varit lektionsponny, något som jag tror kan vara ett framtida kall för honom. han är ju som lugn och fin och har lätt för att anpassa sig efter vem som sitter på ryggen. Idag hade han en lagom liten, stadig och tuff tjej på ryggen. Egentligen stod det uteritt på schemat, men det var så halt och blåsigt, så det blev att rida inne istället.
.
Vi jobbade mycket med halter och växlingar mellan trav-skritt samt lite sits, och Dumle hade lagomt med bjudning. Visserligen fick han en liten åthutning av sin ryttare i början när han inte var så himla pigg på att trava, men sen skötte han sig exemplariskt, som alltid.
Sen är det ju alltid roligt att se sin ponny under flera olika ryttare, och hur de olika ryttarna kan plocka fram det bästa hos honom.
.
Eftersom han gick min första lektion fick han sen stå kvar i ridskolestallet medans jag jobbade klart, men det är inga problem eftersom han är anpassningsbar.
På hemvägen var han iallafall pigg och glad och verkade längta hem, gick och taktade och hade bråttom bråttom!
.
När vi sen kom hem till stallet så var vi utelåsta, både stora hästingången och lilla människoingången var låsta, och nyckeln går till den lilla, så Dumle fick gå in "bakvägen". Gör juh inget, eftersom Fia då lugnt kunde äta upp sin mat när hennes Dumle äntligen var hemma. :-)
Dumle med en av alla "sina" ryttare. <3
Imorgon är det ju som bekant vila och fix inför lördagen. han är då så skitig, så det blir nog att stoppa honom i badet, nåt som han inte riktigt är kompis med. ;-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen