Stoltheten!!

När man har haft en ponny nästan "från början", så är det helt otroligt fantastiskt när man en dag sätter sig ner, tittar på bilder som man tagit genom åren, minns de små och stora stunderna och ser hur otroliga framsteg han gjort.
När man ser honom under någon annan ryttare, eller för all del tr en ridtur själv, kan man ibland förundras över hur otroligt duktig han är, och hur mycket han har att erbjuda sin ryttare, trots att han fortfarande är ung.
.
Våran älskade Dumle har gått från det här:
.
Till det här:
...Under de år som vi har ägt honom.
I princip ALLT som han kan, har vi lärt honom. Varje litet framsteg har belönats, varje hyss (som varit ytterst få) har omedelbart korrigerats. Mycket jobb har det varit, och är fortfarande. Men det är väl värt besväret!
.
Vad man känner när man får så många positiva och snälla kommentarer, både här på bloggen och "in real life", är STOLTHET!
Jag är oerhört stolt över min Dumle, och det vet jag att Hedda och Malin är också. Stolt över hur väl han uppför sig, stolt över hur oerhört lättlärd han alltid varit, och fortfarande är, och såklart oerhört stolt över att han tar så väl hand om sina små ryttare.
.
Vem hade någonsin kunna tro att han skulle utvecklas till det han är idag, när jag ringde på annonsen "ungponny-hingst" i oktober 2009??
Vem hade kunnat tro att just våran älskade Dumle skulle bli så otroligt duktig, älskad och berömd som han faktiskt är idag??
.
Mellan 1500 och 1800 människor där ute i cyberrymden följer Dumles liv, varje dag! FANTASTISKT!! OTROLIGT!!
Vem hade kunnat tro det??
Och än har året bara börjat. Nu smälter snön för fullt, och snart är det dags för tävlingsdebut för Dumle - Världens Bästa Pownie!
.
Ni följer väl den resan också??
.
//Kajza, en av Dumles 3 stolta mattar!

Kommentarer
Postat av: Emily

Sv: Tack så mycket :)



Kram

2012-03-29 @ 13:04:30
URL: http://ebbaochemily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen