Svar på kommentar:

anonym... om Torsdag:
Alltså, varför går Dumle lektion ibland?? Vem bestämmer vem som får rida på honom? Tänk om många vill, så orättvist för den som blir "favoriserad" att få göra det??
Svar: För det första är det mycket roligare att veta vem man svarar till, så snälla, signera gärna med namn eller iaf ett alias...;-P
För det andra, varför Dumle går lektion ibland, är för att det är ett bra komplement till hans övriga arbete och en del i hans utbildning. Vi vill att han ska få lära sig redan från början att bära olika "sorters" ryttare och vara trygg med det. Dessutom är det en fröjd att ha med honom på lektion, eftersom han är så himla snutte-putte-duktig. <3
Sen är det skillnad på att "gå lektion" och "gå lektion". Ibland lånar vi ut honom till ridskolan, oftast när vi själva har lektion. Då är det, precis som med ridskolans hästar, instruktören som bestämmer vem som ska rida.
Ibland lånar vi ut honom till enskilda ryttare, tex Rebecca som brukar rida honom på Söndagar på ridlekis eller Rebecca som brukar rida honom på sina lektioner på Tisdagar. Då har de med honom som sin egen häst på lektion.
Det handlar definitivt inte om att det ska vara rättvist eller att någon blir favoriserad, utan det handlar främst om vad Dumle behöver/är bra på.
.
Sen går han ju inte lektion så jätteofta eftersom våra övriga ridskolehästar är så himla bäst! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen