Dagens Ridpass! <3

Attans, vilken kanonhärlig ridtur jag och Dumle har haft idag!
Han var pigg och glad, vädret var "lagom", och vi var ute ca 1½ timma!!

Tog slingorna bort mot skjutbanebacken. "genade" genom skogen, där vi har några gamla terränghinder. Där var det ganska mycket sly och buskar, men Dumle bara knatade på, säker på foten och nyfiken på vart vi var - Han har aldrig varit där förut.
När vi kom ut på slingan igen travade vi en bit, och sen galopp uppför backen vid Bränslanpaddocken. Klättrade upp på småstigarna bredvid skjutbanebacken - Tungt, för det var ganska mycket sand. Lät honom trava där han själv kände att det behövdes, och han tog verkligen i för kung och fosterland, jobbade på kanonbra!
Tänkte rida iväg och kolla hur hoppstigen såg ut, och den var helt okay! Dumle blev helt överlycklig, började studsa och ville iväg så fort han insåg vart vi var - Knasponny!! <3
Tog hoppstigen 2 varv, därefter skrittade vi omkring på några småstigar, innan vi gick nerför skjutbanebacken, genom vattengraven, och sen hem!
Lät honom galoppera större delen av hemvägen, tills vi kom ut ur skogen. 

Och trots att vi varit ute på en långsväng med mycket galopp och andra jobbigheter, var han inte ett dugg svettig när vi kom hem. Bevisar ju att kondisen har blivit bättre!!

Dagens härliga uteritt gjorde verkligen min dag. Men jag kommer nog känna av det imorgon, med träningsvärk och stelhet... Men det var det värt!!

Älskade DU! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen