Dagens Ridlektion!

Trots tävling idag, så har Dumle hunnit med att vara med Lill-Rebecca på ridlektion! Här kommer en rapport ifrån mamma Maria:
 
Så var det en härlig söndag, igen! :) Solen sken och temperaturen var en bra bit över nollan. Idag har ju världens finaste ponny tävlat dressyr med Emilia, men bedömdes orka med ridlekis också.
Först var vi till lilla stallet och mockade och fixade så att Dumle skulle ha det rent och mat (inklusive betfor förstås!) som väntade. Sen for vi till ridklubben. Dumle var som vanligt lite pysslig där han stod i Bullens gamla box, ivrig att få komma ut. Dagens ridlektion var markarbete. Dumle var pigg och glad och Rebecca likaså. Sista vändan över den ensamma travbommen tog Dumle ett riktigt skutt, vilket Rebecca tyckte var jätteroligt! Efter lektionen började vi som vanligt promenera mot lilla stallet. Nu visste Dumle att äntligen var han på väg hem och blev lite i gasen och hoppade till ett par gånger, men inte värre än att Rebecca satt kvar och vi tog oss hem utan bekymmer. In och pyssla och äta betfor och sen ut i hagen. Dumle travade in i hagen och kickade en gång åt Kostas som om han sa "håll dig undan" och sen slängde han sig ner och rullade, sen upp och så slängde han sig ner och rullade åt andra hållet. Sen skuttade han omkring lite i hagen innan han parkerade sig med mulen i höbollen. Sötaste finaste Dumle. Tack för idag, du är en pärla! <3
 
Finaste i lånad box på ridklubben!
Vilka otroligt duktiga små ryttare vi har till våran lilla Dumle! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen