Hmm...

Bloggmotivationen är på semester... Händer så mkt just nu, och då är det Dumles lilla krypin som får stå tillbaka. men håll ut, snart kör vi igång igen med förnyad styrka! :-D

Igår kväll hade vi kvällsfodringen och imorse hade vi morgonfodringen i stallet. Dumle har nya hyss för sig till och från hagen. Känenr han att den som håller i grimskaftet inte är 100% så går han gärna sina egna vägar. - INTE OK! Nu ska vi jobba ännu mer med hanteringen från marken, innan det är dags att släppa på grönt. Annars vet vi ju vad som händer, Right?
Just den, vi får inte in den fina ponnyn från hagen!
 
Snart, snart har Dumles päls vuxit ut så pass mycket också att han ska tåla solen igen. På vissa fläckar är den nog lång, men fortfarande inte riskfritt. Tills vidare får han ha sitt täcke på sig på dagarna, ev att han kan få gå naken på kvällarna när solen inte är lika stark.
 
Annars har vi lerbad både i och utanför rasthagarna just nu. Inte kul, varken att gå i själv eller för hästarna... det är också slut med fri tillgång på hö. Nu fodras hästarna Morgon - Middag - Kväll. Bra på så sätt att man kan reglera ungefär vilken mängd de äter. Mindre bra, för nu innan de vant sig vid den "nya" rutinen är de hungrigare och då även mer hetsiga in/ut på mornarna och kvällarna.
 
Dumle och Rebecca har jobbat på ridlekis idag, vi inväntar rapport om dagen från mamma Maria!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen