Söndag 10/3

Detta inlägg skrivs från vår nya dator, så får se om jag kommer överens med den. Den gamla gav ju olämpligt nog upp i fredags, så det blev att åka på Storheden och skaffa en ny igår.
Dumle följde snällt med från hagen, som han brukar. Vi kunde förresten se honom busa med Gromit när vi kom till stallet, de stod och käftades för fullt över staketet. Skritten upp till ridklubben var lugn och ordentligt. På dagens lektion fick de lära sig att rida serpentinbågar. Idag har jag mest fått stå i mitten och titta på när Dumle och Rebecca jobbade. De började travarbetet på fyrkantspåret men sen fick de trava på den mittersta serpentinbågen och tänk det gick alldeles utmärkt! Så himla duktiga är de, och utvecklingen är verkligen slående! Dumle ser så fokuserad ut och jobbar på, och Rebecca gör sitt bästa med lättridning, att hålla låga fina händer och så styra och skänkla där det behövs. Det är otroligt roligt att se!
På hemvägen var Dumle lite piggare, när vi var på väg att lämna ridklubbens område så gjorde han en liiiten bakutspark, i barnponnystil - alltså inte högre än kanske 40 cm kickade han. Just ja, idag på ridklubben när vi väntade på lektionsstart, så kom där en mor med sin lilla dottern, runt året gammal, och de blev helt förälskade i lilla D. Lill-flickan klappade och gosade mulen. Dumle var nöjd med uppmärksamheten förstås.
Hemma i stallet igen fick han sin betfor och sitt äpple, innan han fick på sig täcket och komma ut i hagen igen.
Ett foto på tack-för-ridturen-pussen som jag dock inte kunde bearbeta nå't alls, eftersom jag ännu inte har Photoshop på den här datorn. Men motivet är ju det bästa så... Sov gott Dumle, vi älskar dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Besokstoppen